Reteta Compot de pere crude

Reteta Compot de pere crude




Va mai prezentam pe tort retete cum se face un compot de pere crude, desigur cu unele ingrediente speciale:P Multumita tot Simonei.



Ingrediente:

  • 1 litru de apa
  • 2 pere tari, dar dulci, taiate rondele si stropite cu putina zeama de lamaie
  • 1 betisor de scortisoara
  • 1 lingurita cuisoare intregi
  • 2 linguri miere de albine
  • 3-4 plicuri ceai de fructe (eu am folosit ceai de hibiscus, merisoare si zmeura)

Mod de Preparare:

 Puneti apa in borcan impreuna cu mierea, scortisoara, cuisoarele si plicurile de ceai apoi amestecati bine pana se dizolva mierea. Adaugati perele, acoperiti borcanul cu capac si puneti la frigider pentru 2 zile
Scoateti plicurile de ceai, scortisoara si cuisoarele si savurati rece sau la temperatura camerei.

Un comentariu: