Tea Latte

Tea Latte


Astazi pe retete tort va mai prezentam o reteta de ceai - Tea Latte .

Ingrediente Tea Latte :

Lapte: 1 cana de migdale (sau alte nuci/seminte dupa preferinte), 3 cani apa, 3 linguri de miere de albine (sau 6 curmale hidratate cca 3 ore)

Ceai: 1 litru apa, 4 plicuri de ceai

 Mod de preparare:

Prepararea laptelui - migdalele, apa si indulcitorul se pun in blender si se mixeaza pana cand totul este foarte fin faramitat. Se strecoara printr-un tifon, sita foarte fina. Pulpa o puteti folosi la alte retete.
Prepararea ceaiului - puneti plicurile de ceai si apa intr-un borcan, inchideti borcanul si puneti-l pentru 2 ore in deshidrator la 45 de grade sau undeva la soare pt cca 4 ore. Dupa cele 4 ore scoateti plicurile de ceai. Pentru a prepara Tea Latte puneti 3 sferturi ceai si un sfert lapte.
Savurati rece sau la temperatura camerei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu